Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V72á18c47l71a85v 54Š25o64b78r

11. 10. 2015 13:20

V Ideálním státě by mělo být povinností každého jednoho občana klást okupantovi přicházejímu na území jeho státu veškerý odpor který je možný.

Doslova každý jeden člověk mající státní občanství by měl být považován za vojáka.

Ovšem ideální stát by též neměl nutit lidem občanství už v době jejich narození ale měla by to být svobodná volba člověka zda bude občanem státu (a tím tedy získá například volební právo - které by neobčan za žádných okolností neměl mít). Vhodnou podmínkou pro získání občanství by měla být 2 letá vojenská či jiná (například při stavbě silnic) služba bez nároku na nějakou finanční odměnu.

To by alespoň vytřídilo z rozhodování lidi kteří nechtějí nijak přispět na fungování systému o kterém chtějí rozhodovat.

0 0
možnosti

pane kolego, volebni programy stran jsou urceny pouze nam, volicum. 

a protoze vetsine nas, volicu, dnes bohuzel staci, kdyz veskery volebni program dotycne strany jsou nadavky na adresu ods, popr. kalouska (viz program socialni demokracie) nebo v horsmi pripade jedna kobliha za 6,90 kc (viz babis), tak vlastne zadna profesionalita  ve volebnim programu neni nutna. 

jinak diky za info, a za clanek karma.R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Nesplnitelných programů je plno a stejně je nikdo nečte. Tentokát mě ale převapila ta propracovanost něčeho, co je od začátku nesmysl.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS