Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo je pro plošnou povinnost k očkování nemívá problém pokud se dostane do vybrané skupiny, kterou chce stát povinně oočkovat. To by bylo přece velmi pokrytecké.

0 1
možnosti
Foto

Já tedy nevím. Ale proč se snažíte najít logiku ve vládních nařízeních, když už nám vláda měsíce dokazuje, že žádnou logiku nemají. Jde čistě o politická rozhodnutí, která by měla dokázat „flexibilitu“ a „pružné myšlení“ reagující na něco, čemu vlastně sami nerozumí.

4 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, karma, ještě by to chtělo myslivce, zahrádkáře a kralikáře, jak se za mých mladých let říkalo členům chovatelů drobného zvířectva.:-)

2 1
možnosti
Foto

J17a63n 80Š38i37k

14. 12. 2021 15:36

Nevím, je tam třeba horská služba nebo vodní záchranáři? Taky nerozumím tomu, proč zrovna dobrovolní hasiči, to přece není profesní skupina. Jasně, chápu, že zásah dělají v drtivé většině s hasiči profesionálními. Ale s těmi přijde do kontaktu při zásazích i řada jiných profesí. Například: pracovníci odtahových služeb, pohřebáci, plynaři, vodaři, referenti bezpečnosti práce a požární ochrany firemní i soukromí, stavební projektanti, likvidátoři pojišťoven, atd., atd., atd....Kladete správnou otázku. Hezký den

0 0
možnosti
DK

JSDHo JPO5 provádí většinu zásahů sama, bez HZS. Alespoň u nás to tak je. HZS vyjíždí na místo události vpodstatě jen pokud JSDHo není schopná vyjet a nebo pokud událost je složitější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
Ředitel a zakladatel spolku Rescueinfo.

http://twitter.com/bares_michal