Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P38a72v11e35l 96B31l29á94h22a

28. 5. 2014 17:59

Opravdu jsem nepochopil smysl tohoto článku. Pracujete-li v PR oddělení TMCZ, tak snad... ale jinak... opravdu netuším. Rozhodně taková SMS prospěje třeba seniorům, kteří jsou rádi, zvládnou-li přijmout hovor.

Pro případy přírodních katastrof, neštěstí a dalších naléhavých situací podle mne stačí použít rádio, televizi a další sdělovací prostředky o mluvících sirénách nemluvě.

0 0
možnosti
Foto

Ne, s T-mobilem nemám skutečně nic společného. Jedním z účelů tohoto článku je upozornit na to, že existují možnosti, jak dostávat v nebezpečí informace.

TV a rádio určitě stačí, ale nejdříve musíte vědět, že si je máte zapnout. A na to právě může dobře upozornit SMS. Nehledě na to, že sirény jsou pouze v obcích nad určitou velikost a i když jsou, tak velká část populace stejně neví, jak ohlašují nebezpečí..

Dlouhodobě se zabýváme varováním obyvatel a volali jsme po zavedení podobné služby. Proto, jí teď věnujeme pozornost.

0 0
možnosti
JK

J43i81r82k51a 85K82o24c67h

28. 5. 2014 17:18

ja ti nevim mano, je nutne psat blog o tom, co vcera psali v novinach ? ne polemiku s clankem nebo nazor na clanek, ale proste ho opakovat ....

0 0
možnosti
Foto

Nevím, že bych psal o článku. Navíc většina médií, která tu tiskovku převzala, se zaměřila spíše na využití při pátrání po dětech, než na využití při varování.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS